Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın bapları kullanım alanına nazaran, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bunun ciğerin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Başkaca, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Bapsı temel amacı insanların beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ne mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk gestaltnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, strüktürnın kullanım sınıfı gibi faktörler etkin olmaktadır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve çoğu kez modern binalarda kullanılır.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın şayeste standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını tayin etmek derunin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden ivedi durumlarda Yangın Kapısı kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapları, yangın güvenliği ciğerin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Report this wiki page